Dr. Joe Dispenza napokon u Zagrebu!!!

“Kada ti se nešto jako svidi i ostvari utjecaj na tvoj život – podijeli to s drugima u najboljoj namjeri” napisao je nedavno u jednoj svojoj objavi moj prijatelj Veroljub koji u Beogradu vodi školu trčanja. Vođen tom mišlju, pišem ovaj tekst u namjeri da ću autentično i nepretenciozno izraziti moje oduševljenje činjenicom da Dr Joe Dispenza dolazi u Zagreb kako bi održao javno predavanje u kinu Europa i predstavio sebe i svoj rad novoj publici.

Nedavno mi je Jana postavila pitanje: što tebi znači da je on (Dispenza) odličan predavač? Meni to znači da govori tečno i na način koji je vrlo razuljiv, iako govori o stvarima koje na prvu djeluju komplicirano (kako funkcionira ljudska svijest, mozak i kako možemo ciljano i svjesno utjecati na to u cilju poboljšanja kvalitete našeg života, bilo da se radi o zdravlju, odnosu sa samim sobom ili drugima, ostvarivanju naizgled neostvarivih ciljeva,…).

On je predavač koji prati svoju publiku i njenu pažnju. Čim primjeti da je pala pozornost u dvorani, Dr Joe staje usred rečenice i pobrine se da publika ponovno bude s njim. Duhovit je, uravnoteženo energičan i miran. Osoba je koja ne stvara sljedbenike već slobodne ljude koji su spremni kroz znanje i ljubav prema sebi ujecati na svoj život. Njegov pristup meditaciji imao je i ima veliki utjecaj na mene i rad koji provodim na satovima joge.

Zato, svim srcem i u najboljoj namjeri preporučam vam svima – otiđite na predavanje Dr Dispenze:

Ostvari svoje neograničene sposobnosti 

Ponedjeljak, 30. 10. u 19:00

Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb

Planetopija najavljuje predavanje Joea Dispenze, jednog od najtraženijih istraživača neuroznanosti, epigenetike i sposobnosti uma da stvara realnost koju želi te autora svjetskih bestselera Placebo ste vi i Stvorite novo ja.

Predavanje ovog popularnog autora pod nazivom Ostvari svoje neograničene posobnosti, održat će se u ponedjeljak, 30.10. u 19 sati u Kinu Europa, a ulaznice za predavanje su krenule u prodaju.

Iskoristite pogodnost rane cijene ulaznice do 15.9.: 340 kn, 280 kn. Cijena ulaznice od 16.9. : 375 kn, 310 kn.

Ulaznice možete kupiti u Knjižari Planetopija, Ilica 68, Zagreb te online. Predavanje je sa simultanim prijevodom na hrvatski.

O predavanju

Dr. Joe Dispenza proputovao je cijeli svijet podučavajući ljude znanosti promjene. Napredak i promjene koje postižu njegovi polaznici, podvrgnute su rigoroznim znanstvenim testovima, između ostalog skeniranju rada mozga i srca te analizi krvi. Na predavanju će dr. Dispenza predstaviti rezultate ovih istraživanja koja pokazuju kako su se polaznici izliječili od kroničnih bolesti, doživjeli interdimenzionalna iskustva te komunikaciju s drugim prostranstvima. Svijet se mijenja. Ovo je trenutak u povijesti u kojem nije dovoljno samo znati, ovo je trenutak u kojem treba znati kako! Saznajte osnovne postavke o tome kako postići nesvakidašnje rezultate, ostvariti svoje neograničene sposobnosti te stvoriti život kakav želite! Povodom dolaska autora Planetopija objavljuje njegovu novu knjigu Ostvari svoje neograničene sposobnosti te CD set za meditaciju na hrvatskom Stvorite novo ja. Promotivna cijena na predavanju.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas