• Krenule prijave za Progressive radionicu Joea Dispenze u Zagrebu

    6. prosinca 2017.
  • Zbog iznimnog interesa koji ste pokazali za dva predavanja dr. Joea Dispenze u Zagrebu ove jeseni, jedna od posljednjih Progressive radionica u svijetu održat će se upravo u Zagrebu, 16. - 18. 2. 2018. u hotelu Westin.

    Prijava i kupnja ulaznica za Progressive radionicu ide isključivo putem službene web stranice dr. Joea Dispenze.

    Klikom na ovaj link idete direktno na stranicu radionice na kojoj ćete pronaći sve informacije i na kojoj se možete registrirati i kupiti ulaznicu. Za dodatna pitanja, obratite se na mail workshop@planetopija.hr

    Zbog ograničenog broja mjesta, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

    Podignite svoju energiju: Stvorite svoju novu budućnost

    Progressive radionice vam omogućavaju da se na nekoliko dana povučete iz svojeg svakodnevnog života te da uklonite neprestane podražaje iz neposrednog okruženja koji vas podsjećaju na ono tko mislite da jeste. Kako biste se što uspješnije odvojili od ljudi koje poznajete, mjesta na koja odlazite svaki dan te radnji koje ponavljate uvijek u isto vrijeme, a da biste mogli naučiti vitalno važne informacije o novoj znanosti promjene, dr. Joe kombinira koncepte kvantne fizike i neuroznanosti kako bi demistificirao mistično i stvorio dugoročne promjene u ljudskim životima.

    Dr. Joe Dispenza autor je nekoliko bestselera  prevedenih i na hrvatski: 
    Placebo ste vi (You are the Placebo)
    Stvorite novo ja (Breaking the Habit of Being Yourself) knjige i cd seta za meditaciju na hrvatskom jeziku
    Ostvari svoje neograničene sposobnosti (Becoming Supernatural).