Počinjemo s radom 1. rujna


1. rujna 2020. centar će ponovno otvoriti svoja vrata Vama vježbačima, kamera će ponovno biti uključena i započet će novi ciklus našeg zajedničkog vježbanja.

Ako sam išta naučio kroz život, onda je to činjenica da se okolnosti u životu mijenjaju kao i mi. Vježbanje joge je idealno za osvijestiti kako brzo može doći do promjena – nabolje.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i dalje u dvorani u jednom terminu vježbanja može biti samo 9 vježbača. Preporuka/obaveza je da oni koji dolaze u centar nose masku osim za vrijeme vježbanja.

Sve mjere koje su bile do sada ostaju i dalje na snazi (redovito čišćenje/dezinfekcija prostirki, zajedničkih prostorija, toaleta).

Vježbe će se održavati po ustaljenom rasporedu.

Termini za početnike su ponedjeljak i srijeda u 9 i u 18.30, a ako Vam ne odgovaraju ti termini, a željeli bi ste vježbati, molim Vas, kontaktirajte me da se dogovorimo.

Cijena mjesečne članarine je 300kn i uključuje mogućnost dolaska u centar 2 puta tjedno i neograničeno vježbanje online, te zajedničku meditaciju koju imamo četvrtkom u 21.15h

Ja sam iskoristio ovu pauzu za sebe, napunio se energijom sunca i mora, vježbao, meditirao i iskreno se radujem što ću Vas uskoro ponovno vidjeti i imati priliku podučavati Vas kako da kroz jednostavne pokrete, smireno disanje i usmjeravanje pozornosti na Sebe, učinite svoj život ispunjenijim, zdravijim i smislenijim.

Do skorog susreta,
Govind

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas