Pomozimo djeci “leptirima”

Dragi svi,

kontaktirali su nas iz udruge Debra koja pomaže djeci “leptirima” i stoga pokrećemo akciju prikupljanja sredstava za djecu oboljelu od ove teške i neugodne bolesti.

Sredstva prikupljamo na dva načina: kod nas možete naručiti i uplatiti majicu (75kn + PDV) i/ili donirati sredstva koja ćemo onda skupiti i kao skupnu donaciju proslijediti udruzi Debra. Kada skupimo određeni broj narudžbi za majice poslati ćemo narudžbu i sredstva.

Oni koji naruče majice bit će obaviješteni čim one dođu u naš centar.

Unaprijed hvala na Vašem odazivu!

Veličine i boje majica

Odrasle ženske majice dolaze u veličinama S (38), M (40), L (42), XL (44) i XXL (46), te u sljedećim bojama: bijela, crna, navy, crvena, narančasta, fuchsia, ljubičasta, atoll, royal blue, pistachio, tamno zelena, real green, tirkizna i siva. Prepručamo naručiti broj veću pošto su strukirane.

Muške majice su u veličinama S (48), M (50), L (52), XL (54), XXL (56) i XXL (58) i bojama: bijela, crna, navy, crvena, boja pijeska, zlatna, narančasta, fuchsia, ljubičasta, sky blue, atoll, royal blue, zelena, tamno zelena, pepeljasta i siva.

Dječje majice su u veličinama 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-11, 12-14 (po godinama) i ženske su s dizajnom leptira, a muške smajlića.

Osim logoa udruge, na majici će biti isprintan i novi logo našeg centra  🙂

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas