• Instruktori

 • Nama je draža riječ instruktor u odnosu na učitelj. Ima tome više razloga. Prvo, i mi sami smo vježbači poput Vas. Razlikujemo se u iskustvu i specifičnom znanju onoga što podučavamo, no kao i Vi, radimo na sebi najbolje što umijemo. Drugo, mi savjetujemo, ne propovijedamo (riječi poput: morati ili ne smjeti su van upotrebe na satu). Treće, svjesni smo od koga smo mi sve učili i dobro razumijemo razliku između Njih i nas.

   

 • Govind Puri

  Govind Puri - Govinda - mjesto svjesnog pokreta i daha. Mindful joga u Zagrebu.

  Rođen 1968. u Zagrebu. Još kao dječak biva oduševljen knjigom Jasmine Puljo o jogi, a prakticiranje počinje dva desetljeća kasnije. Prva praktična iskustva stječe pod vodstvom Nebojše Toškovića, da bi kasnije počeo prakticirati jogu u svakodnevnom životu po sustavu M.M. Paramhans Swami Maheshwaranande. Od 1995. do 2003. boravi u Indiji u ashramu svog duhovnog učitelja Swamidžija i tamo stječe diplomu certificiranog instruktora joge. Bivanje u Indiji i savršeni uvjeti za duhovnu praksu i učenju proširili su njegove vidike, iskustva i interese. Nakon Indije dolazi u Zagreb i počinje intenzivno podučavati jogu.

  U proljeće 2007. otkriva triatlon i počinje se intenzivno baviti njime. 2010. uspješno završava svoj prvi Ironman u Klagenfurtu, Austria.

  2014. upisuje Kineziološki fakultet u Zagrebu, smjer izobrazba za stručnog trenera – smjer rekreacija.

  Pročitatajte više o tome što je za mene joga!