O nama

U samom centru Zagreba postoji mala oaza mira u kojoj vježbamo jogu. Ovaj stil joge nosi naziv kineziološko rekreacijska joga. Krase ga harmonizirana i smirujuća dinamika izvođenja vježbi sa naglaskom na svjesnom disanju. Sat sadržava vježbe opuštanja, fizičke vježbe (asane), tehnike disanja (pranayamu) te osnove meditacije. 

S pravom možemo reći da ćete ovdje naučiti kako na zdrav i vama prihvatljiv način pokretati svoje tijelo bez nepotrebnih rizika od eventualnih povreda. Cilj ovog metodičkog vježbanja je postupan i temeljit razvoj vaših motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Vježbe su koncipirane i izabrane tako da se prilagođavaju svakoj grupi vas vježbača, bez obzira na razlike u dobi i trenutnom kondicijskom stanju. Kineziološko rekreacijska joga pomoći će vam osjećati se bolje, zdravije, zadovoljnije. 

Znamo što radimo i vjerujemo da ćete kod nas pronaći ono što tražite od vježbanja.

Naš prostor

U prizemlju su recepcija, svlačionice, sanitarni čvor i teretana, a velika dvorana u kojoj vježbamo u grupama nalazi se na prvom katu.

Prostirke za vježbanje, dekice, jastuci za sjedenje, sve to imamo mi i nudimo Vam na upotrebu. Vama je potrebno ponijeti samo odjeću u kojoj ćete vježbati. Ako želite koristiti vlastitu prostirku, slobodno. Imamo čak i šlapice za hodanje po svlačionicama i wc-u, koje ostavljamo na vrhu stepenica prije ulaska u dvoranu.

Dvorana je puna svjetla (ne direktnog) tokom dana, a poslije podne i uvečer atmosferu za ugodnije vježbanje čine dvije lampe kamene soli.

Između svakog termina vježbi je 15min razmaka, tako da oni koji završavaju i oni koji dolaze imaju dovoljno vremena.

Ukoliko ste zakasnili i ulazna vrata su već zatvorena, slobodno pozvonite i pričekajte par trenutaka dok Vam ne otvorimo. Ne brinite, dobrodošli ste!

Vaše osobne stvari možete slobodno ostaviti u svlačionici, jer se prije početka sata ulazna vrata zatvaraju i moguće ih je otvoriti izvana samo ukoliko imate ključ. Naša molba što se mobitela tiče je: ako ste u razgovoru, a na putu k nama, prvo završite razgovor, onda uđite. Hvala!

Centar je otvoren sukladno epidemiološkim mjerama.

Svi zainteresirani za vježbanje uživo, molim vas za prijavu na svjesnost.pokret.dah@gmail.com,
098 397 605 ili na Facebook Messenger.

Uz redovno vježbanje u našem centru satovima se možete pridružiti i online. Većina termina prenosi se online, kamera je usmjerena isključivo na instruktora.

Instruktor

Ime mi je Govind. Diplomirani sam trener sportske rekreacije, a jogom se bavim već 30 godina. Nakon dugogodišnjeg boravka u Indiji i povratka u Zagreb počinjem podučavati ono što sam naučio. Volim sport, pogotovo njegov rekreacijski aspekt. Višestruki sam Ironman i strastveni scuba ronioc.

Uživam promatrati promjene uzrokovane vježbanjem, kako kod sebe, tako i kod drugih. To mi je neiscrpan izvor motivacije i znanja.

Pročitatajte više o tome što je za mene joga koju vježbamo ovdje!

Za svakog ponešto

Grupno ili individualno vježbanje joge, online ili u centru, specijalizirani satovi posvećeni poboljšanju disanja ili treninzi visokog intenziteta za razvoj kardio kondicije i jakosti muskulature – mi nudimo za svakog ponešto.

Pridružite nam se danas