• O nama

 • Mi se bavimo podučavanjem funkcionalnog  svjesno kontroliranog pokreta koji počiva na Vašem dahu i unutarnjoj pozornosti. Zvuči poput joge? Da, i mi mislimo isto tako. Sve što radimo temelji se upravo na principima koje je klasična joga ostavila u nasljedstvo: svjesnost o tijelu i dahu, ne-nasilje prema sebi, odsutnost takmičenja i dokazivanja bilo sebi bilo drugima, neprestano učenje i stjecanje iskustava, oslobađanje i razvijanje potencijala koje imamo, a da ih možda nismo ni svjesni.

  Drugi važan aspekt principa koje poštujemo i slijedimo na našim vježbanjima su biomehaničke i fiziološke prirode. Svi smo različiti, ali svačije koljeno, kuk itd. funkcioniraju po istim biomehaničkim i fiziološkim principima te nas tlači ista sila gravitacije.

  Nama je bitno da se na kraju vježbanja osjećate bolje nego na početku, da Vas taj osjećaj još dugo prati i dovede ponovno k nama :)

   

 • U prizemlju su recepcija, svlačionice, sanitarni čvor i teretana, a velika dvorana u kojoj vježbamo u grupama nalazi se na prvom katu.

  Prostirke za vježbanje, dekice, jastuci za sjedenje, sve to imamo mi i nudimo Vam na upotrebu. Vama je potrebno ponijeti samo odjeću u kojoj ćete vježbati. Ako želite koristiti vlastitu prostirku, slobodno. Imamo čak i šlapice za hodanje po svlačionicama i wc-u, koje ostavljamo na vrhu stepenica prije ulaska u dvoranu.

  Dvorana je puna svjetla (ne direktnog) tokom dana, a poslije podne i uvečer atmosferu za ugodnije vježbanje čine dvije lampe kamene soli.

  Između svakog termina vježbi je 15min razmaka, tako da oni koji završavaju i oni koji dolaze imaju dovoljno vremena.

  Ako zakasnite, slobodno pokucajte na ulazna vrata. Svakom se desi da zakasni ponekad, to nije nikakav problem.

  Vaše osobne stvari možete slobodno ostaviti u svlačionici, jer se prije početka sata ulazna vrata zatvaraju i moguće ih je otvoriti izvana samo ukoliko imate ključ. Naša molba što se mobitela tiče je: ako ste u razgovoru, a na putu k nama, prvo završite razgovor, onda uđite. Hvala!