Čarolija odnosa

Tijekom života, odnosi u koje ulažemo i koje gradimo s drugim osobama mogu nam pružiti jedne od najvećih životnih radosti, ali isto tako pokazati se kao i veliki izazov.

Odnosi s nama važnim osobama imaju veliku ulogu u našim životima: odnosi s roditeljima, djecom, životnim ili poslovnim parnerom i naravno odnos sa samima sobom.  

U čemu je razlika, gdje nas čekaju konflikti i izazovi?

U životu imate komplicirane odnose, a ne znate kako ih unaprijediti i učiniti boljim?

Želite li naučiti i, što je najvažnije, razumijeti kako poboljšati, unaprijediti i graditi dublje odnose s osobama u vašem životu (ali i sa samim sobom) dođite na radionicu “Čarolija odnosa” koja će se održati u subotu 28. ožujka 2015. u 16 sati u našem centru.

Radionicu će voditi Maja Jokić, certificirana “Heal Your Life” učiteljica. “Heal Your Life” transformacijske radionice i seminari temelje se na principima autorice bestsellera “You Can Heal Your Life” Louise L. Hay koja je do sada pomogla tisućama osoba diljem svijeta.

Na radionici ćete naučiti pet principa koji mogu poboljšati sve vrste odnosa, te kako iskustva koje ste imali u djetinjstvu utječu danas na vaše odnose s drugima. Isto tako saznat ćete koje su ključne stvari za sretne odnose i kako ih izgraditi i njegovati. 

Radionica traje nešto više od tri sata, a prijaviti se možete na mail: radostanzivot@gmail.com ili na 099/2324 252 (prijave su obavezne).

Maja Jokić

Maja Jokić - Heal Your Life trenerica

Maja Jokić je jedna od prvih licenciranih „Heal Your Life“ trenerica u Hrvatskoj. Iza sebe ima i dugogodišnje iskustvo rada kao profesorica njemačkog i talijanskog jezika i književnosti, i vrlo je stručna u predavanju i prenošenju znanja odraslima i djeci.

Ovaj jedinstveni program radionice temelji se na učenjima Louise Hay, autorice svjetskih bestselera ’’Kako iscijeliti tijelo i duh’’ (You can heal your life) i “Moć je u vama” (Power is within you) koje su prodane u preko 30 milijuna primjeraka, prevedene na 30 jezika, te brojnih drugih knjiga koje su zauvijek promijenile i unaprijedile živote ljudi širom svijeta. Louise Hay se obraća našoj duši a njene moćne radionice vode nas na put samoprihvaćanja i samopoštovanja.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas