Dvodnevna Heal Your Life radionica: “Promijenite misli – iscijelite svoj život”

Heal Your Life je jedinstveni program koji je osobno osmislila jedna od najznačajnijih osoba iz područja osobnog razvoja i samopomoći Louise L. Hay, autorica svjetskih bestsellera poput ’’Kako izliječiti svoj život’’ (You can heal your life) i “Moć je u vama” (Power is within you).

Živite li život kakav želite? Jeste li svjesni svojih potreba? Znate li reći NE? Prepoznajete li razarajuće emocije u sebi i štetu koju čine? Dozvoljavate li sebi da budete zdravi i sretni? Kad ste se zadnji put igrali s djetetom u Vama? Volite li sebe baš takvima kakvi jeste?

Odgovori su u Vama, otkrijte ih i dajte sebi pravo da živite život kakav zaslužujete! Unaprijedite i Vi sva područja Vašeg života, bilo da su u pitanju ljubav, zdravlje, odnosi, obitelj, karijera ili novac!

Radionica će se održati u našem centru 27. i 28. veljače 2016. i to od 10 – 18 h (subota) i 10 – 17 h (nedjelja).

Cijena radionice je 180€.  Za ranije prijave do 17. veljače 2016. cijena je 150€.

Način prijave
Ime, prezime i e-mail poslati putem sms-a na +385 99 626 02 07 s napomenom HYL, Zagreb.

Nakon potvrđene prijave dobit ćete potrebne podatke za uplatu. Akontaciju od 30€ u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju HNB na dan uplate potrebno uplatiti u roku od 3 dana od potvrđene prijave.

Akontacijom osiguravate svoje mjesto na radionici i ta sredstva se u slučaju otkazivanja ne vraćaju.

Ostatak uplate do 25. veljače 2016. ili na dan radionice.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj sudionika ograničen.

Unesite pozitivne promjene u svoj život! Otkrijte koja su to negativna uvjerenja koja vas ograničavaju i sputavaju u životu i naučite jednostavne, ali moćne transformacijske tehnike kako biste savladali ta ograničenja i krenuli dalje.

Svatko od nas posjeduje u sebi sve što je potrebno za uspjeh… Prvi korak je da počnemo prihvaćati sebe, da shvatimo da je naše pravo da se osjećamo dobro i da uvijek zaslužujemo najbolje. Louise L. Hay se obraća vašoj duši, a njene moćne radionice izvest će vas na put samoprihvaćanja i samopoštovanja. Zavoljet ćete sebe onakvima kakvi jeste i shvatiti da je sva moć u sadašnjem trenutku. Prošlost je iza vas i ona nema nikakvu moć nad vama! Naučite kako da se suočite s prošlošću i kako da izbjegnete zamku ponovnog proživljavanja i samokažnjavanja zbog nečega što je prošlo i zbog nečega što vam je netko nekada učinio.

Otkrijte svoje prave potencijale. Ostvarite svoje snove. Počnite živjeti život kakav zaslužujete!

Jer sve je misao… A misao se može promijeniti! 

Kristina Bulešić

Kristina Bulešić, licencirana Heal Your Life trenerica, motivacijska govornica, autorica bestsellera, osnivačica Inspiracije, a iz milja nazvana žena Inspiracija.

Maja Jokić

Maja Jokić - Heal Your Life trenerica

Maja Jokić, licencirana Heal Your Life trenerica, profesorica stranih jezika s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju. Suvlasnica suvremene škole stranih jezika Polyglotte Institute i certificirani  Angel Card Reader.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas