Jogijska tajlandska masaža

Pozivamo vas na novu vođenu razmjenu masaža. Mobilizirat ćemo zglobove i vezivna tkiva, razmekšavati mišiće te najvažnije, stalno slati poruku živčanom sustavu da je vrijeme za opuštanje. Pažljivim pritiscima i manipulacijama aktivirat ćemo parasimpatičku granu živčanog sustava. Jogijska masaža u primatelju kao i terapeutu može aktivirati refleks opuštanja. Bez njega živčani sustav oscilira između ekscitacije i iscrpljenosti što pogoduje razvoju psihosomatskih poremećaja. 

Ključna komponenta svakog uspjelog antistresnog tretmana je pažnja. Na ovu radionicu možete gledati i kao na svojevrsnu inicijaciju u meditaciju u pokretu. Jednom kad naučite zahvate imat ćete priliku zadržavati pažnju na dodiru, dahu, položaju tijela, ritmičkoj primjeni masaže: ukratko svemu što se događa u trenutku. 

Radionica je samostalna cjelina, ne oslanja se na gradivo prethodnih. Dobro ste došli sami ili u paru. Svi polaznici dobit će skripte u elektronskom formatu i podršku preko emaila.

Radujemo se novom susretu!

Radionicu vodi Danijel Dubičanac, učitelj joge i tajlandske akupresure za bolna stanja mišićnokoštanog sustava. Radionica će se održati u petak, 6. studenog od 19.30 – 21.30 u našem centru. Cijena radionice je 150 kn, a za dolazak dvoje ili više 120 kn po osobi

Nazovite nas ili pošaljite email za prijave!

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas