Oslobodite se tereta prošlosti i krenite u život koji zaslužujete

Gdje god otišli, kamo god usmjerili svoju pažnju, čini nam se da nas prate samo negativni utjecaji okoline u kojoj živimo. Osjećate li da vas ti lanci pesimizma ograničavaju i sputavaju u životu? Želite li otkriti razloge zašto ste prestali vjerovati u sebe?

Vrlo je lako povjerovati u izgovore da uspjeh ne ovisi samo o nama, već da je utjecaj ima i loša sreća, pogrešni odnosi, teško djetinjstvo, nedostatak novca, vremena…

No činjenica jest, priznali si mi to ili ne, da svako od nas posjeduje u sebi sve što je potrebno za uspjeh. Prvi je korak da počnemo prihvaćati sebe, da shvatimo da nam je rođenjem dano pravo da se osjećamo dobro i da u svakom trenutku zaslužujemo najbolje. Potrebno je samo pokrenuti prave procese promjene!

Upravo su tehnike tih procesa središte trosatne radionice koja će se održati 6. lipnja 2015. u našem prostoru početkom u 16 sati.

Tema radionice, pod voditeljstvom Maje Jokić, je unutarnje dijete i oslobađanje od negativnih poruka, a svi polaznici imat će priliku svladati jednostavne, ali moćne i djelotvorne tehnike koje nam pomažu da unaprijedimo život na svim poljima bez obzira je li u pitanju ljubav, zdravlje, veze, obitelj, posao, karijera, prosperitet ili novac.

Na samoj radionici polaznici će učiti kako kroz meditaciju i vježbe razgrnuti teške slojeve koji nas koče u životu i točno otkriti sva negativna uvjerenja koja nas ograničavaju i sputavaju u životu, te kako kroz transformacijske tehnike uspješno nadvladali sva ta ograničenja i krenuti optimistično i samouvjereno dalje kroz život.

Cijena trosatne radionice je 150 kn po osobi.

Za radionicu se možete prijaviti na broj telefona 099 2324 252 ili mailom na radostanzivot@gmail.com.

Dođite na radionicu i naučite kako nadvladati prošlost i kako izbjeći zamku ponovnog preživljavanja i samokažnjavanja zbog nečega što je prošlo i zbog nečega što nam je netko nekada učinio.

Cilj je zavoljeti sebe onakve kakvi smo i shvatiti da je sva moć u sadašnjem trenutku. Prošlost je iza nas i ona nema nikakvu moć nad nama. Vrijeme je da otkrijemo svoje prave potencijale. Svatko od nas zaslužuje najbolje. Potrebno je samo poželjeti ući u proces promjene. Jer sve je misao. A misao se može promijeniti!

Maja Jokić

Maja Jokić - Heal Your Life trenerica

Maja Jokić je jedna od prvih licenciranih „Heal Your Life“ trenerica u Hrvatskoj. Iza sebe ima i dugogodišnje iskustvo rada kao profesorica njemačkog i talijanskog jezika i književnosti, i vrlo je stručna u predavanju i prenošenju znanja odraslima i djeci.

Ovaj jedinstveni program radionice temelji se na učenjima Louise Hay, autorice svjetskih bestselera ’’Kako iscijeliti tijelo i duh’’ (You can heal your life) i “Moć je u vama” (Power is within you) koje su prodane u preko 30 milijuna primjeraka, prevedene na 30 jezika, te brojnih drugih knjiga koje su zauvijek promijenile i unaprijedile živote ljudi širom svijeta. Louise Hay se obraća našoj duši a njene moćne radionice vode nas na put samoprihvaćanja i samopoštovanja.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas