Seminar: kvantna medicina i istočna mudrost

Polaznike seminara upoznati ćemo sa novim metodama rada kvantne medicine koje se baziraju na znanjima kvantne fizike, spintronike (kvantna elektronika) i lingvističko-valne genetike.

  • Kako pomoću jednostavnih metoda pomoći ljudskom organizmu da započne proces oporavka u slučaju oboljenja?
  • Kako procijeniti težinu bolesti?
  • Kako pronaći uzrok bolesti na psiho-emocionalnoj, fizičkoj i duhovnoj razini?
  • Od kuda započeti?
  • Kojom metodom ujediniti sva znanja da bi pomogli organizmu u oporavku na najprirodniji način a bez štetnih utjecaja lijekova?

Na prijelazu iz devedesetih godina u novo stoljeće kvantna medicina kao nauka započela je svoj razvoj ujedinivši cijeli niz znanja i znanstvenih metoda.

Naučnici iz područja kvantne fizike, klasične medicine ali i učenjaci tradicionalnih metoda liječenja s dalekog Istoka poput ajurvede, kineske medicine, homeopatije i dr., počeli su povezivati sva ta znanja u jednu nauku koja je dobila naziv “energetska medicina”.

Sada je došlo vrijeme tzv. kvantnog skoka koji zahtjeva povezivanje znanja na višoj razini u znanost koju zovemo kvantna medicina a koja povezuje rad ljudskog organizma na staničnoj razini s prirodnim elektromagnetskim zračenjem.

Također, došlo je vrijeme velikih promjena na osobnoj razini, vrijeme kada se mjenja sve, od fizičkog do duhovnog! Kvantni skok zahtjeva nova znanja, novi smjer razmišljanja, novo područje djelovanja, novu metodu življenja i ozdravljenja.

Znanja kvantne medicine mogu se primjenivati u radu s ljudima, financijama, sportu, menagementu, medicini, dijagnostici, fizioterapiji i dr., stoga ako želite napredovati u bilo kojem poslu ili odnosima ili ako mislite da ste zapeli na razini iz koje ne vidite pomake i promjene, tada je ovaj seminar za Vas!

Aktivacija kvantnog impulsa počinje na razini Vašeg uma.

Uključite Vašu unutarnju energiju da bi prevladati barijeru trenutnog stanja svijesti i naučiti živjeti i raditi u novom vremenu!

PROGRAM SEMINARA

Datum  22. 09. – 25. 09. 2016.

1. Dan-22.09.16 09:00 h

Uvodna riječ dobrodošlice od strane organizatora i predavača te predstavljanje programa seminara.

Jutarnje predavanje: ,, Schrodingerova mačka”. Predavanja započinjemo s osnovama kvantnog nauka, razvitkom kvantne fizike kao osnove kvantne medicine te povezanosti jednu i druge znanosti u cjelinu!

Pauza za ručak

Popodnevno predavanje: “Kvantna medicina” – smjernice razvitka i mogućnosti kvantne medicine u narednim godinama i budućnosti.

2. Dan-23.09.16 09:00 h

Jutarnje predavanje: “Čudesa kvantne medicine I dio” Tumačenje zašto je tisuće godina stara medicina Dalekog Istoka osnova i temelj suvremenog kvantnog nauka!

Pauza za ručak

Popodnevno predavanje: “Čudesa kvantne medicine II dio” nastavak tumačenja spoja dvaju naoko ‘nespojivih’ naučnih grana u jedinstvenu cjelinu sveobuhvatnog znanja kroz primjere i iskustva u primjeni liječenja!

3. Dan-24.09.16 09:00 h

Jutarnje predavanje: “Lingvističko-valna genetika”. Povijest i tumačenje suštine valne genetike, razvitak suvremene lingvističko-valne genetike te budućnost LVG.

Pauza za ručak

Popodnevno predavanje: “Liječenje bez lijekova”. Razumijevanje Matrične medicine, radovi Instituta valne genetike iz Rusije, osnovni principi rada LVG.

4. Dan-25.09.16 09:00 h

Jutarnje predavanje: “Mi smo bogovi svog života”! Teoretski dio predavanja odnosi se na psihologiju kvantnih odnosa.

Pauza za ručak

Poslijepodnevno predavanje praktični dio: “Kvantna psihomatrica”. Govorit ćemo o kvantnom skoku, kvantnoj psihologiji u odnosima i poslu te kvantnom izboru svakog pojedinca! Učiti ćemo složiti kvantnu psihomatricu pojedinca i psihomatricu različitih odnosa!

CIJENA: 3200 kn po osobi.

MJESTO ODRŽAVANJA: Hotel PALACE Zagreb, Dvorana Academia/Lenuzzi

REZERVACIJE I VIŠE INFORMACIJA:
Maja Ester Babić
Mob. +00385 98 565 826
Mail info@hermescroatia.com

Cijena kotizacije uključuje:

  • četverodnevni seminar
  • stručna predavanja* iz područa Kvantne medicine
  • 4 x ručak između jutarnjeg i popodnevnog predavanja


*Stručni predavač i izvođač seminara: Elena Parigin, Prof.dr.medicine, spec.kvantne dijagnostike i LVG Predstavnica Instituta kvantne genetike Ruske Federacije

Nakon odslušanih predavanja i praktičnog dijela polaznici dobivaju Ceritifikat o završetku I stupnja teorije i prakse iz područja kvantne medicine koja daje mogućnost primjene u profesionalnom radu!

Stručno medicinsko obrazovanje nije uvjet za prijavu na seminar.

NAPOMENA
Za polaznike seminara kojima je potreban smještaj u Zagrebu nudimo mogucćnost organizacije smještaja.

HOTEL ART HOTEL LIKE 4* ZAGREB
Cijena noćenja u jednokrevetnoj sobi s uslugom doručka : 597,00 kn /80 eur/ po osobi

HOTEL ILICA 3* ZAGREB
Cijena noćenja u jednokrevetnoj sobi s uslugom doručka : 370,00 kn / 50 eur/ po osobi

*Boravišna pristojba uključena je u cijenu noćenja.


Sva predavanja koncipirana su na moderan, interesantan i pristupačan način te popraćena glazbom i filmovima kako bi sudionici lakše razumjeli suštinu i primjenu kvantne medicine.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas