Super zanimljiva radionica na temu novca i kako ga steći pozitivnim razmišljanjem

Novac i emocije

Nedostatak ili višak novaca nema veze sa novcem!!!

Većina ljudi na ovu izjavu reagira: “Pa kako nema veze? Pa onda sa čime ima?”.

Veza je uvjerenje/stav/program (različiti su nazivi) o novcu.

E, sad. Mnogo je o tome pisano, i ja sad mogu dugački tekst pisati, ali neću… napisati ću vam samo osobni primjer:

I kada sam imala mjesečno 20.000 kn i kada sam imala 2.000 kn, na računu mi se smiješio minus. Jednostavno mi je novac “klizio” iz ruku, a tome su kumovala dva moja osnovna uvjerenja o novcu:

  1. Novac se zarađuje mukotrpnim radom (ja sam uvijek radila sa lakoćom, što znači da novac prema navedenom uvjerenju nije bio dobrodošao, ili bolje rečeno kako došao, tako i otišao)
  2. Uvjerenje o nedostatku (stalno nešto nedostaje, zbog straha da ili neće stići ili će otići)


Srećom, imala sam potrebu otkriti što je uzrok mom neimanju novaca, umjesto da sam tražila dodatne poslove, aktivnosti i sebe vezivala u još veću ne-slobodu. I tako korak po korak dovela se do financijskog kraha. Gdje više nije bilo ni dvije ni 20 tisuca kuna, nego doslovce 20 kn u novčniku. Sve ostalo blokirano.

Preostalo mi je da ili odustanem (što je totalno suprotno meni) ili preuzmem 100% odgovornost. Izabrala sam ovu drugu opcijui otkrila uzrok. To su gore navedena uvjerenja. Njihovim mic po mic brisanjem, eto me danas u obilju, u financijskoj i vremenskoj (za mene jako bitnoj) slobodi. I autentičnoj priči svjedočanstva kako nedostatak ili višak novca nema veze sa novcem, nego sa uvjerenjem o njemu i naravno o emociji koju nam novac izaziva.

Kako uspostaviti i imati odnos sa novcem, kako prepoznati, osvijestiti i promijeniti stav o novcu, putem smo zaboravili, al srećom ponovno možemo naučiti ili bolje rečeno, prisjetiti se!

I da, jos nešto: biti zahvalan za ono što imaš, u uvjerenju nedostatka je teško, (napominjen uvjerenje, ne stvarnu situaciju, koja može biti i obilje), ali kada to uvjerenje nestane, bez obzira na trenutnu situaciju, zahvalnost je prirodno stanje! Uvjerenje obilja i zahvalnost idu “ruku pod ruku”.

Načine i tehnike kako obrisati stara uvjerenja pokazati ću vam na radionici.

Vidimo se!

S radošću,

Kristina Bulešić

Kada: subota, 10. prosinca 2016., 10-14 sati

Gdje: u našem centru, Ilica 42, Zagreb

Cijena radionice: 370 kn

Informacije i prijave: kristina.bulesic1@gmail.com ili 099 626 0207

Ukratko o trenerici

Kristina Bulešić, iz milja nazvana žena Inspiracija, rođena je 31. svibnja 1977. u Puli. Motivacijska je govornica sa više od 15 godina iskustva u javnim nastupima, pokretačica mnogobrojnih projekata u lokalnoj zajednici, zagovornica filantropije, autorica hrvatskog bestsellera “10 DANA… putovanje koje mijenja život”, knjige koja  je u dopunjenom i izmijenjenom izdanju bestseller i na američkom tržištu, u izdavaštvu Balboa Press/Hay House, a u online izdanju dostupna i za cijeli svijet! Naziv: 10 DAYS.. a Heart Opening Journey.

Life coach, voditeljica i urednica TV emisije “Najbolja verzija”. 

SEBE-S.A.D.A, Heal Your Life trenerica po filozofiji Louise L.Hay, osnivačica Inspiracije, koja je izdavač Ho’oponopono knjiga na hrvatskom jeziku svjetski poznate Mabel Katz, Ho’oponopono practitioner, te sretna majka osmogodišnje djevojčice.

Osoba koja uči od najboljih svjetskih učitelja i to znanje prenosi dalje!Osoba koja će vas motivirati da povjerujete u izjavu: sve, ali baš sve je moguće!

Inspirira i motivira druge da pronađu svoju strast i budu ono tko jesu. Završila i svjetski poznatu edukaciju u San Diegu Money@You, koju su od poznatih završili: Anthony Robbins, Jack Canfield, Robert Kiyosaki, Mabel Katz i mnogi drugi.

www.inspiracija.hr

www.christinebulesic.com

Facebook: ChristineBulesic

+385996260207

kristina.bulesic1@gmail.com

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Pridružite nam se danas