Vježbanje u centru

Raspored i cijene

Rad centra reguliran je prema preporukama HZJZ-a. Dobrodošli!

Ujutro

Ponedjeljak i srijeda

9 – 10.15

početnička grupa

Utorak i četvrtak

9 – 10.15

srednje napredna grupa

Popodne

Ponedjeljak i srijeda

17 – 18.15

srednje napredna grupa

Ponedjeljak i srijeda

18.30 – 19.45

početnička grupa

Ponedjeljak i srijeda

20 – 21.15

srednje napredna grupa

Utorak i četvrtak

17 – 18.15

početnička grupa

Utorak i četvrtak

18.30 – 19.45

napredna grupa

Ukoliko imate svoju prostirku bilo bi dobro da ju koristite za vježbanje, a svakako preporučam da ponesete vlastiti ručnik jer dekice koje su bile u centru više nisu na raspolaganju.

Molim vas da dođete 10tak minuta ranije kako bi na vrijeme mogli započeti sa održavanjem vježbi.

Ukoliko radite dvokratno možete po dogovoru kombinirati Vaše dolaske na vježbe u terminima koji odgovaraju Vašem rasporedu i trenutnom stupnju znanja i kondicije.

Vježbanje je dva puta tjedno po 75 minuta u navedenim rasporedima i mjesečna cijena je 300kn (za redovne studente 200kn).

Za taj iznos možete neograničeno u toku mjeseca pristupiti online vježbanju i možete dva puta u toku tjedna doći na vježbanje u centar (pod uvjetom da ima mjesta u terminu koji Vas interesira).

Članarinu možete uplatiti u gotovini u centru ili direktnom uplatom na žiro-račun pri Erste banci koji glasi:

Govind Puri
IBAN: HR1024020061140313321
Model: 99 ili 00
Svrha: članarina (ime mjeseca)

Jutarnje vježbanje je za sve one koji dan žele započeti mirnim osvještenim vježbanjem u ugodnom društvu i pod budnim okom instruktora koji pazi da tehnike budu pravilno izvedene. Bez obzira koliko imate iskustva ili u kakvoj ste kondiciji vježbe su prilagođene prvenstveno dobu dana u koje se izvode. Razvijanje pokretljivosti, gipkosti, puno disanja i postupni razvoj temeljne jakosti muskulature.

Meni Vaše prisustvo na vježbanju bilo online ili u Centru jako puno znači: osobno i poslovno.
Osobno: inspirira me, daje mi snagu i poticaj da budem kreativniji, inovativniji i da na što bolji način koncipiram naše vježbanje. Poslovno: daje mi nadu da ću moći ostati u prostoru Centra.

Stoga osim što Vas pozivam da mi se što češće pridružite na zajedničkom vježbanju, molim Vas da me preporučite svima za koje mislite da bi im ovo što radim moglo biti od koristi, zanimljivo i učinkovito.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili bilo što u čemu bi Vam ja mogao pomoći, molim Vas da me slobodno kontaktirate na mail:

svjesnost.pokret.dah@gmail.com ili na mob: 098 397 605

Hvala Vam da vježbate sa mnom!

Vaš Govind

Uz redovno vježbanje u našem centru nudimo i vježbanje online (termini u 9, 17 i 20h se prenose online, kamera je usmjerena isključivo na instruktora).

Poseban program: vježbanje posvećeno disanju

Vježbe su na podu, ležimo na trbuhu ili leđima, ponekad sjedimo. Dišemo, dišemo i uživamo. Cijena za mjesec dana vježbanja 100kn.

Četvrtak

10.30 – 11.30

Individualno vježbanje

Osim u grupi postoji i mogućnost individualnog vježbanja. Ukoliko Vas to interesira, slobodno nas kontaktirajte već danas.

Pridružite nam se danas