Vježbanje u centru

Prijave, raspored i cijene

U ponedjeljak 18. svibnja 2020. započinjemo sa radom po redovnom rasporedu. Rad centra bit će reguliran prema preporukama HZJZ-a.

Broj vježbača na jednom treningu ograničen je na 9.

Za vježbanje je obavezno prijaviti se:

mailom na svjesnost.pokret.dah@gmail.com 

ili

telefonski na 098 397 605

ili

upišite svoje ime u ovu tablicu

Ujutro

Ponedjeljak i srijeda

9 – 10.15

početnička grupa

Utorak i četvrtak

9 – 10.15

srednje napredna grupa

Popodne

Ponedjeljak i srijeda

17 – 18.15

srednje napredna grupa

Ponedjeljak i srijeda

18.30 – 19.45

početnička grupa

Ponedjeljak i srijeda

20 – 21.15

srednje napredna grupa

Utorak i četvrtak

17 – 18.15

početnička grupa

Utorak i četvrtak

18.30 – 19.45

napredna grupa

Ukoliko imate svoju prostirku bilo bi dobro da ju koristite za vježbanje, a svakako preporučam da ponesete vlastiti ručnik jer dekice koje su u centru neće biti na raspolaganju.

Molim vas da dođete 10tak minuta ranije kako bi na vrijeme mogli započeti sa održavanjem vježbi.

Ukoliko radite dvokratno možete po dogovoru kombinirati Vaše dolaske na vježbe u terminima koji odgovaraju Vašem rasporedu i trenutnom stupnju znanja i kondicije.

Vježbanje je dva puta tjedno po 75 minuta u navedenim rasporedima i mjesečna cijena je 300kn (za redovne studente 200kn). 

Jutarnje vježbanje je za sve one koji dan žele započeti mirnim osvještenim vježbanjem u ugodnom društvu i pod budnim okom instruktora koji pazi da tehnike budu pravilno izvedene. Bez obzira koliko imate iskustva ili u kakvoj ste kondiciji vježbe su prilagođene prvenstveno dobu dana u koje se izvode. Razvijanje pokretljivosti, gipkosti, puno disanja i postupni razvoj temeljne jakosti muskulature.

Uz redovno vježbanje u našem centru nudimo i vježbanje online (termini u 9, 17 i 20h se prenose online, kamera je usmjerena isključivo na instruktora).

Poseban program: vježbanje posvećeno disanju

Vježbe su na podu, ležimo na trbuhu ili leđima, ponekad sjedimo. Dišemo, dišemo i uživamo. Cijena za mjesec dana vježbanja 100kn.

Četvrtak

10.30 – 11.30

Individualno vježbanje

Osim u grupi postoji i mogućnost individualnog vježbanja. Ukoliko Vas to interesira, slobodno nas kontaktirajte već danas.

Pridružite nam se danas