Vježbanje u centru

Raspored i cijene

Centar je otvoren sukladno epidemiološkim mjerama.

Svi zainteresirani, molim vas za prijavu na svjesnost.pokret.dah@gmail.com, 
098 397 605 ili na Facebook Messenger.

Ujutro

Ponedjeljak i srijeda

9 – 10.15

početnička grupa

Utorak i četvrtak

9 – 10.15

srednje napredna grupa

Popodne

Ponedjeljak i srijeda

17 – 18.15

srednje napredna grupa

Ponedjeljak i srijeda

18.30 – 19.30

početnička grupa (novo!)

Utorak i četvrtak

17 – 18.15

početnička grupa

Utorak i četvrtak

18.30 – 19.45

napredna grupa

Navečer

Ponedjeljak i srijeda

20 – 21.15

srednje napredna grupa

Ukoliko imate svoju prostirku bilo bi dobro da ju koristite za vježbanje, a svakako preporučam da ponesete vlastiti ručnik jer dekice koje su bile u centru više nisu na raspolaganju.

Molim vas da dođete 10tak minuta ranije kako bi na vrijeme mogli započeti sa održavanjem vježbi.

Ukoliko radite dvokratno možete po dogovoru kombinirati Vaše dolaske na vježbe u terminima koji odgovaraju Vašem rasporedu i trenutnom stupnju znanja i kondicije.

Vježbanje je dva puta tjedno po 75 minuta u navedenim rasporedima i mjesečna cijena je 300kn (za redovne studente 200kn).

Za taj iznos možete neograničeno u toku mjeseca pristupiti online vježbanju i možete dva puta u toku tjedna doći na vježbanje u centar (pod uvjetom da ima mjesta u terminu koji Vas interesira).

Članarinu možete uplatiti u gotovini u centru ili direktnom uplatom na žiro-račun pri Erste banci koji glasi:

Govind Puri
IBAN: HR1024020061140313321
Model: 99 ili 00
Svrha: članarina (ime mjeseca) 

Jutarnji termini

Započnite svoj dan vježbama disanja i pratite prirodnu izmjenu udisaja i izdisaja. U ovom terminu svaki sat počinje osvještavanjem disajnog procesa na najrazličitije načine.

Nakon toga razgibavamo svaki dio tijela pripremajući se za vježbe jakosti muskulature i pokretljivosti kralježnice i ostalih zglobova.

Nakon što mnogobrojnim vježbama razbudimo tijelo, sat ćemo završiti specifičnim joga tehnikama disanja (pranayama) koje će nas uvesti u kratku meditaciju.

I onda ćemo taj novi i drugačiji osjećaj u sebi ponijeti u dan koji je ispred nas.

Popodnevni termini

U ovim terminima naše vježbanje započinje ležeći na leđima. Prateći upute instruktora, svjesno “putujemo” čitavim tijelom razvijajući propriocepcijske i kinestetičke kognitivne sposobnosti.

Potom se počinjemo polako fizički kretati i postupno intenziviramo svaku vježbu koja slijedi onu prethodnu.

Ideja je razgibati cijelo tijelo, revitalizirati ga, osnažiti i senzibilizirati.

Sat završavamo joga tehnikama disanja.

Ostavljamo umor proteklog dana, a sa sobom nosimo osjećaj nove vitalnosti.

Večernji termini

Radni dan je iza nas i odlučili smo pred spavanje učiniti nešto za sebe.

U ovom terminu dinamika sata poštuje činjenicu kasnijeg doba dana i ideja vježbanja je da možemo otpustiti impresije prošloga te se posvetiti građenju nove i vitalnije verzije sebe.

Kao i u ostalim terminima, pokrenut ćemo cijelo tijelo, ojačat ćemo muskulaturu, razvijati izdržljivost, fleksibilnost, balans – u tijelu i u psihi.

Zajedničko vježbanje privest ćemo kraju joga tehnika disanja, vježbama koncentracije i kratkom meditacijom.

Želimo nakon sata osjetiti da smo mentalno, emocionalno i fizički otpustili mnogo toga, da nam je tijelo revitalizirano, istovremeno snažno i opušteno.

Taman da možemo zdravo zaspati.

Bez obzira koliko imate iskustva ili u kakvoj ste kondiciji vježbe su prilagođene prvenstveno dobu dana u koje se izvode. Razvijanje pokretljivosti, gipkosti, puno disanja i postupni razvoj temeljne jakosti muskulature.

Meni Vaše prisustvo na vježbanju bilo online ili u Centru jako puno znači: osobno i poslovno.

Osobno: inspirira me, daje mi snagu i poticaj da budem kreativniji, inovativniji i da na što bolji način koncipiram naše vježbanje. Poslovno: daje mi nadu da ću moći ostati u prostoru Centra.

Stoga osim što Vas pozivam da mi se što češće pridružite na zajedničkom vježbanju, molim Vas da me preporučite svima za koje mislite da bi im ovo što radim moglo biti od koristi, zanimljivo i učinkovito.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili bilo što u čemu bi Vam ja mogao pomoći, molim Vas da me slobodno kontaktirate na mail:

svjesnost.pokret.dah@gmail.com ili na mob: 098 397 605

Hvala Vam da vježbate sa mnom!

Vaš Govind

Uz redovno vježbanje u našem centru nudimo i vježbanje online (termini u 9, 17 i 20h se prenose online, kamera je usmjerena isključivo na instruktora).

Poseban program: vježbanje posvećeno disanju

Vježbe su na podu, ležimo na trbuhu ili leđima, ponekad sjedimo. Dišemo, dišemo i uživamo. Cijena za mjesec dana vježbanja 100kn.

Četvrtak

10.30 – 11.30

Individualno vježbanje

Osim u grupi postoji i mogućnost individualnog vježbanja. Ukoliko Vas to interesira, slobodno nas kontaktirajte već danas.

Pridružite nam se danas